Velkommen til Slagelse Sportsfiskerforening's hjemmeside

BÅDE PÅ TYSTRUP SØ

Bro og både er nu taget op for vinteren og det betyder, at kun båd 1 og 2 kan bookes. Det betyder også, at bådene står på ophalervogn og man skal derfor have waders med til søen, for at kunne sætte båden samt hale båden op igen. Sørg nu for, at båden ligger rigtigt på vognen, inden I begynder at hale op. Vi arbejder på et lidt bedre system, således bådene kommer til at ligge for svaj i søen, men jeg giver en melding, så snart dette arbejde er udført.

BestyrelsenNYE KLUBLOKALER

Flytningen er nu vel overstået og vi er ved at indrette os i de nye lokaler på Schakenborgvej 25-27. Og vi skulle gerne blive færdige så betids, at vi kan holde indvielse på den første klubaften i oktober. Vi håber til den tid, at så mange som muligt vil komme forbi og besigtige forholdene.

Bestyrelsen


KONTINGENT INDBETALING

Da vi har lukket vores giro konto, skal kontingent indbetaling fremover foregå via overførsel til vores konto i Spar Nord, Reg.nr. 9383 - konto nr. 4571621334. Kontingent sats for juniorer/pensionister er kr. 350,- og for seniorer kr. 500,00. Hvis du ikke har adgang til Net Bank, bedes du kontakte vores kasserer for nærmere aftale. Husk, at påføre dit medlemsnr. samt navn ved overførslen. Ovenstående konto skal også anvendes ved betaling af årskort samt dagkort.

Bestyrelsen

URL: