Velkommen til Slagelse Sportsfiskerforening's hjemmeside


Kære medlemmer

Torsdag i næste uge, d. 15/3, har vi klubaften på Bredegade. I den forbindelse har vi inviteret Rene Gerken fra Atlantik Travel, til at komme forbi og holde foredrag om fiskeri rundt omkring i verden. Rene har også nogle billeder med, som han vil vise. Foredraget handler meget om fluefiskeri, men det skal nu ikke holde spinnefiskerne væk, for man kan dyrke begge metoder på de forskellige lokationer. Arrangementet løber af stablen kl. 19.00 og vi skulle være færdige ml. 21.00 og 22.00. Vi vil i den anledning gerne servere lidt pølser og brød, øl og vand må I betale for. Tilmelding til arrangementet til mig på 50669202 eller lonnjes@mail.dk. Sæt nu kryds i kalenderen. Alle Å-zoner, dvs. zone 2 - 3 - 4 - 5 - 6 og 7 er nu åbnet for booking. Så giv den gas, venner, og lad os få fjernet de sidste regnbuer.

Bestyrelsen


Ekstaordinær åbning af visse Å zoner

Henset til det nylige store udslip af regnbueørreder fra Musholm Lax, har vi i bestyrelsen besluttet at åbne op for Å zonerne 5 - 6 og 7. Reglerne er stadig de samme, nemlig max. 2 lystfiskere pr. zone pr. dag. Og det er vigtigt at understrege, at havørreder i ferskvand er total fredede, uanset om de er blanke eller ej. Dette gælder frem til 16/1. Skulle vi finde ud af, at nogen har hjembragt havørreder fra åen i fredningsperioden, vil dette føre til eksklusion af det enkelte medlem. Så hold jer nu til regnbueørrederne og skulle I fange en havørred, så sæt den hurtigt og nænsomt ud igen. Krogene er jo efter reglerne modhageløse.

Bestyrelsen


INFO - Tystrup Sø - INFO

Bro og både taget på land i Tystrup Sø for vinteren. Dermed overgår vi til vinterudlejning af båd nr. 1 og 2, som står på ophalervogne. Pas nu lidt på, når I tager bådene op med vognene, således vi undgår skader i bunden af bådene.

Bestyrelsen

Klik for at forstørre -

KONTINGENT INDBETALING

Da vi har lukket vores giro konto, skal kontingent indbetaling fremover foregå via overførsel til vores konto i Spar Nord, Reg.nr. 9383 - konto nr. 4571621334. Kontingent sats for juniorer/pensionister er kr. 350,- og for seniorer kr. 500,00. Hvis du ikke har adgang til Net Bank, bedes du kontakte vores kasserer for nærmere aftale. Husk, at påføre dit medlemsnr. samt navn ved overførslen. Ovenstående konto skal også anvendes ved betaling af årskort samt dagkort.

Bestyrelsen

URL: